Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه ترکیه‌ای امروز سه شنبه به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش کرد، ترکیه و روسیه آماده شروع روند حرکت هماهنگ شده کشتی‌ها در بنادر اوکراین در صورت رضایت همه ذی نفعان از جمله اوکراین هستند و احتمالا در جریان نشست وزرای خارجه آنها طی چند روز آینده "تصمیماتی مهم" اتخاذ خواهند کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز سه شنبه سفرش به آنکارا را شروع کرده و قرار است فردا چهارشنبه با مولود چاووش‌اوغلو، همتای ترکیه ای خود دیدار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاوروف اظهار کرد او بر مکانیسمهای احتمالی مربوط به از انسداد خارج کردن محموله‌های غلات در دریای سیاه تمرکز خواهد کرد، از جمله این که ترکیه به روسیه در زدودن مینهای آبهای اوکراین که جلوی خروج ایمن کشتی‌ها از بنادر این کشور را می‌گیرند، کمک کند.

منابع دیلی صباح گفتند که ترکیه و روسیه همچنین حاضر به اجرای حرکت هماهنگ کشتی‌ها در بنادر اوکراین در صورت "برداشته شدن ملاحظات" از جانب مسکو و کی‌یف هستند.

بر اساس این گزارش، ترکیه خواستار آن است که روسیه و اوکراین ملاحظاتشان را در سریع‌ترین زمان ممکن کنار بگذارند تا بتوان یک کریدور امن در دریای سیاه ایجاد کرد.

اوکراین و روسیه تقریباً عامل یک سوم از تولید جهانی گندم و جو و نیمی از روغن آفتابگردان را تشکیل می‌دهند. آژانس‌های سازمان ملل هشدار داده‌اند که خصومت‌ بین آنها که از 24 فوریه تاکنون ادامه داشته است، زنجیره‌های تامین را مختل کرده و قیمت‌ها را در سطح جهانی تحت تاثیر قرار داده است و برخی از کشورها و مناطق واردکننده را با تهدید گرسنگی مواجه کرده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اوکراین ، ترکیه ، سرگئی لاوروف ، روسیه ، مولودچاووش اوغلو ، حمله روسیه به اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین ترکیه سرگئی لاوروف روسیه حمله روسیه به اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۳۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار ۳۰۰ هزار نظامی اوکراینی از جنگ با روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه روسی «ارگومنتی ای فاکتی» در گزارشی نوشت: شمار نظامیان فراری از ارتش اوکراین از زمان آغاز جنگ اخیر به ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.

در این گزارش به اظهارات اخیر یکی از نظامیان فراری اوکراینی در صفحه شخصی وی در تلگرام اشاره شده است که گفته است: تعداد فراریان از ارتش اوکراین به طور گسترده ای در حال افزایش است.

وی در ادامه افزود: من به همراه ۷۴ نظامی دیگر به تازگی از خدمت در ارتش فرار کردیم، چون آنها با سربازان برخوردهای توهین آمیزی داشته و شخصیت آنها را می شکنند.

وی افزود: در برخی موارد نیز سربازان اوکراینی از سوی مافوق های خود مورد ضرب و شتم قرار می گیرند که این مسائل باعث می شود بهترین تصمیم برای آنها فرار از ارتش باشد.

در همین رابطه، «اولگ ایوانف» کارشناس نظامی روس تاکید کرد: آمار فرار ۳۰۰ هزار نظامی از ارتش اوکراین، یک آمار واقعی و درست است و این تعداد در آینده افزایش هم خواهد یافت.

وی افزود: مردم اوکراین از جنگ خسته شده اند و خواهان ادامه نبرد نیستند. آنها اعتماد خود را به زلنسکی (رئیس جمهور اوکراین) و دیگر نهادهای دولتی از دست داده اند.

کد خبر 6100380 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • «کشتی نیکی» حامل کمک‌هایی برای غزه به العریش مصر رسید+ تصاویر
  • فرار ۳۰۰ هزار نظامی اوکراینی از جنگ با روسیه
  • مسکو در بزنگاه تصمیم درباره اردوغان
  • «پوتین» به چین و ترکیه سفر می‌کند
  • آماده‌باش ارتش یمن در محاصره دریایی رژیم اسرائیل
  • آماده‌باش ارتش یمن در تکمیل حلقه محاصره دریایی رژیم صهیونیستی
  • پاسخ موشکی روسیه به تهدید اعزام نیرو به اوکراین
  • رزمایش اتمی روسیه با «تسلیحات غیر راهبردی»
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی